Системи дозування яйцепродуктов в бісквітному цеху.
Сьогодні досить складно уявити собі кондитерське підприємство, в асортименті якого не були б присутні еклери, круссани та інші подобниекондітерскіе вироби.
Висока конкуренція в даній області кондитерського ринку змушує виробників постійно випускати нові вироби.
У складі таких виробів використовується такий вид сировини, як яйцепродукти.
Для дотримання стабільної якості продукції особливо важливо точно дозувати яйцепродукти в строгому співвідношенні з водою та іншими компонентами.
ТОВ "Асвік Центр" успішно виконало роботи з виготовлення, монтажу та введення в експлуатацію системи дозування яйцепродуктов в бісквітного цеху.
Дозатор яйцепродуктов і дозатор води в даному випадку використовуються як автоматичне дозуюче обладнання, призначене для інтеграції в потокові лінії по виробництву кондитерських виробів. Такі дозатори забезпечують максимальну продуктивність і сприяють високому рівню автоматизації технологічних процесів.
Конструкція дозатора яйцепродуктов виробництва ТОВ "Асвік Центр" була максимально адаптована під. вимоги Замовника до випускається.
При проектуванні дозатора яйцепродуктов ми забезпечили необхідну продуктивність обладнання, похибка дозування, необхідний рівень автоматизації і т.д.