Особливо це доцільно на великих підприємствах, оскільки у значних об’ємах тарне зберігання буде неефективним. Менші виробництва теж можуть заощадити засоби, якщо впровадять технології БЗБ.
Переваги безтарного зберігання і транспортування борошна:
· Весь процес механізований;
· Можлива автоматизація складів БЗБ;
· Економія на тарі (мішках) та площі;
· Економія електроенергії;
· Зменшуються втрати борошна;
· Борошно аерується, поліпшується його якість;
· Поліпшується санітарний стан виробництва.
Компанія «Асвік Центр» пропонує підприємствам харчової й переробної промисловості комплексне рішення для організації систем безтарного зберігання борошнаю Модернізація чи автоматизація комплексу передбачає технологічні процеси зберігання, просівання, транспортування, дозування сипких і рідких продуктів. Багаторічний досвід роботи на ринку дає нам змогу запропонувати такі послуги:
- автоматизацію складів безтарного зберігання борошна;
- модернізацію систем курування транспортуванням сипких продуктів;
- виробництво, модернізацію дозаторів, монтаж і налагодження вагового обладнання;
- вагове дозування сипких і рідкихкомпонентів, а також їх облік на підприємствах;
- вагове рецептурне змішування борошна й інших компонентів при безперервному тістоприготуванні для ліній з виготовлення різних сортів хлібобулочнихвиробів;
- автоматизацію технологічних процесів обробки сипких продуктів і рідкихінгредієнтів;
- монтаж, налагодження і введення вексплуатацію комплексів для зберігання,транспортування, дозування і змішуваннясипких продуктів;
- сертифікація в органах Укрметртестстандарту;
- навчання персоналу, гарантійне тасервісне обслуговування.
Замовником складу БЗБ може бутипідприємство, яке випікає близько 20-30та більше тонн продукції на добу. Щобпрацівники вручну не носили мішки ізборошном, не висипали у борошнопросіювач, не зважували і не додавали у ємностідля змішування, що вимагає багато часу івеликих трудозатрат, ми радимо придбатисилоси для зберігання борошна. Кількість місткість силосів розраховують залежновід використання борошна за сортами зурахуванням нормативів запасу, одноразового надходження борошна з автоборошновоза й системи обліку.
Мішкоперекидач – завдяки ньому непотрібно вручну перевертати багатокілограмові мішки. Розтарювач, або бункеріз фільтром, який не дасть борошну розпорошитися в приміщенні.
Системою транспортування керуютьавтоматично. Вона може бути аерозольною, механічною або змішаною, вибір обумовлений конкретними умовами й бюджетом.
Наступний етап підготовки борошнадо виробництва – дозування. Дозаторивагові, автоматичні, для сипких компонентів забезпечать точне зважування ідозування. Всі наші системи дозуванняможна використовувати як самостійно, такі в технологічних лініях.
За точність дозування відповідає програмувальний контролер, у пам’ять якогозакладають певну кількість рецептів.
Допомагають організувати зважування дозування сипких продуктів і рідин бункерні ваги. Їх використовують на складахБЗБ. Базою для створення ваг є пристроївагові тензометричні, що дає змогу легковбудовувати їх в системи збору і обробкиінформації, створювати системи обліку сировини і матеріалів.
Увесь процес виконують за допомогоюспеціального обладнання, що дає змогу раціонально організувати й автоматизуватипрацю на дільниці зберігання, підготовкий подавання борошна у виробництво іпрактично не потребує втручання працівника.
Чекаємо ваших замовлень на вагове тафасувальне обладнання і сподіваємося натривалу співпрацю. Наш багатий досвідіпрофесіоналізм гарантує нашим клієнтамоптимальне за співвідношенням ціни йякості рішення і успішне його втілення вжиття.