Наша команда при співпраці з українськими та іноземними компаніями здійснила розробку проекту та монтаж вагового та дозуючого обладнання на новому сучасному заводі в селі Крушинка Васильківського району.

Наша компанія обладнала склади безтарного зберігання борошна, цукру та інших сипучих і рідких компонентів.

  

Всі силоси обладнані вібро-днищами і встановлені на тензодатчики.

 Була встановлена ​​автоматична система пневматичного транспортування зі складу безтарного зберігання, складів масел, дріжджів і маргарину, яка включає в себе систему обліку витрати сипучих і рідких компонентів. Використовуються автоматичні дозатори сипучих компонент (дозатори борошна).

Система пневматичного транспортування оснащена перемикачами напряму, що дозволяє доставляти борошно з одного силосу в різні дозатори і отримувати різні хлібобулочні вироби.

Данные системы транспортирования также оборудованы просеивателями  и магнитными ловушками.

Точне дозування сипучих та рідких компонентів забезпечують встановлені нашими фахівцями дозатори автоматичні і системи дозування (дозуючі комплекси).

На фото - дозатори в процесі установки і ще не зібрані діжі тестомесітеля. На фото- мікродозатор цукру-піску.

 

На фото - дозатори в процесі установки над тістоміси різного типу.

Стаціонарні тістоміси з нижньої вивантаженням Мобільні тістоміси з перекидною дежей Мобільні тістоміси для переміщення по роботизованому конвеєру

Тістоміси різної конфігурації призначені для різних ліній, тому що у кожного типу випічки є особливості виробничого циклу.

Тісто з тістомісильників потрапляє в пекарну частина - на верхніх фото зліва збір грубок, праворуч транспорт подачі компонентів. Пекарна частина заводу оснащена різними комплексами, в які, крім тіста з тістомісильників, надходять додаткові інгредієнти по вакуумному і пневмотранспорту, наприклад різні види масел, дріжджі, цукор, борошно і багато інших компоненти в залежності від виду випічки. Нижче на лівому і центральному на фото можна побачити транспортні магістралі.

Паралельно з установкою транспортерів і дозаторів встановлюються шафи управління та електроавтоматики, що є по суті мізками цих дозаторів і транспортерів. Праве верхнє фото - збірка шафи управління.

Встановили спеціальні комплекси для розтарування і розігріву маргарину, зберігання в рідкому вигляді і подальшого його дозування. Маргаринові бункера обладнані "сорочкою" - тобто вони двошарові, а прошарок заповнена теплоносієм.

Для отримання цукрово-сольових розчинів використовуються спеціальні бункера оснащені замішувачами і тепловими сорочками - фото вище з лева. Компоненти, кількість яких не настільки велике, потрапляють в тісто теж по засобам пневмотранспорту, для чого встановлені мікродозатор - фото вище праворуч.

Також встановлено склад безтарного зберігання масла з системами дозування і транспортування. Масло потрапляє на склад безтарним способом - насоси перекачують з масловоз через труби масляної магістралі масло певного сорту на свій склад. На фото нижче зліва склад соняшникової олії одного сорту, на фото праворуч склад масла іншого сорту, по центру - фото прийомного вузла через який олія соняшникова потрапляє на склад на лівому фото.

Склад безтарного зберігання масла, оснащений системою транспортування рідких компонентів і системою обліку витрат сировини.

Цей комплекс обладнано автоматизованим циклом виробництва хлібобулочних виробів. 250 тонн хлібобулочних виробів на добу може сходити з конвеєра комплексу (конвеєр фото зверху ліворуч). До складу комплексу входить власний логістичний центр, оснащений спеціалізованим транспортом (фото зверху справа) для доставки борошна, масла та іншої сировини.

 "Київський обласний хлібопекарський комплекс" (ТМ "Кулиничі") 10 жовтня 2012 введено в експлуатацію і тепер є найбільшим в Україні і один з найбільших в Європі.